Eten en drinken Francis Ramirez  

Welke Pastasaus Voor De Italiaanse Pasta Is Het Beste?

Welke pastasaus voor de Italiaanse pasta

Welke Pastasaus Voor De Italiaanse Pasta Is Het Beste?

Welke pastasaus past het beste bij de Italiaanse pasta? Gepureerde tomaten met basilicum is mijn favoriet en ik gebruik het bijna altijd. Het helemaal opnieuw bereiden van de Arrabbiata-pasta is een hele onderneming, maar het geeft ook veel voldoening. Klaar in slechts dertig minuten en met slechts eenvoudige ingredi├źnten, is deze superpittige tomatenpasta de perfecte all-time weekendmaaltijd.

Je hebt nodig: Grote spaghettipan (of groot genoeg voor een pan soep) Kippenbouillon (van een uitgedunde kippen- of kalfsbouillon, niet vol) Twee pond tomaten, gehakt (of gepureerd) Als je van je pasta houdt goed gaar, marineer de tomaten en laat ze ongeveer 1 uur braden in de frituurolie op indirecte hitte. Pureer de tomaten met knoflook, basilicum, oregano, zout en peper in een keukenmachine of kom, laat de zaadjes en de schil intact. Pureer de pasta met de bewaarde sappen uit de puree en voeg eventueel smaakmakers of kruiden toe.

Met je pasta klaar en de puree op zijn plaats, serveer met wat crackers of gesneden verse groenten Home – Novus Ventus International B.V.. Of serveer de Arrabbiata-saus samen met je pasta als aperitief of bijgerecht. U kunt dit recept op vele andere websites en in andere kookboeken vinden, evenals op internet. Gelukkig koken!

Site bezoeken voor meer info: https://novusventus.shop/nl/