All Francis Ramirez  

Wat is Ripple Trading en hoe werkt het?

Wat is Ripple Trading en hoe werkt het?

Wat is de rimpel? ripple is een gedistribueerde realtime bruto-vereffeningsmethode, valutawissel en internationaal overmakingsnetwerk ontwikkeld door ripple labs Inc., een in de VS gevestigd technologiebedrijf. ripple is een efficiënte betalingsmethode die onmiddellijke verrekeningen biedt aan alle betrokken partijen, terwijl er een minimale verwerkingstijd nodig is en die wordt gebruikt voor internationale geldoverdrachten en voor het doen van persoonlijke betalingen. ripple werkt volgens het principe van wereldwijde betalingsnetwerken. Het netwerk bestaat uit meerdere met elkaar verbonden servers die via internet toegankelijk zijn voor het verwerken van eventuele betalingen.

rimpeling

Ripple fascinerend stelt zijn gebruikers in staat om een transactie aan te gaan in elke valuta die ze willen en om betaling voor deze transactie te ontvangen in elke valuta die ze willen. Ze kunnen vervolgens selecteren via welke bank ze hun transactie willen afhandelen, via internet of via een beveiligd fysiek kanaal zoals een telefoon. Dit biedt een kosteneffectieve manier om veilige internationale transacties uit te voeren en is vooral gunstig voor degenen die geld naar het buitenland sturen via een conventionele financiële instelling. Naast het gebruik voor veilige persoonlijke betalingen, kan Ripple door internationale bedrijven worden gebruikt om valutawissels te verwerken.

Een ripple-netwerkbetalingssysteem kan door een willekeurig aantal banken worden gebruikt voor het verzenden van betalingen naar hun klanten. Aanbieders van betalingsgateways treden op als tussenpersonen die de communicatie tussen deze banken en hun respectievelijke klanten afhandelen. Payment gateways fungeren als liaison tussen de banken en hun klanten en fungeren als clearing house voor de transacties die plaatsvinden op het systeem. Door dit type betalingsgateway te gebruiken, kunnen bedrijven betalingen van hun klanten tijdig ontvangen en hebben ze efficiëntere en flexibelere manieren om deze betalingen te doen. ripple biedt bedrijven een handige en flexibele betalingsoplossing die aan hun specifieke behoeften voldoet.

Meer informatie: Bitcoinmeester.nl