PowerApps
IT Francis Ramirez  

Wat is PowerApps?

PowerApps is een allesomvattende suite met software, bronnen, connectoren en infrastructuurplatform dat een krachtige applicatie-ontwikkelomgeving biedt voor het maken van aangepaste webapplicaties voor zakelijke behoeften.

Door PowerApps te gebruiken, kunt u snel aangepaste zakelijke webapplicaties bouwen die toegang hebben tot uw bestaande gegevens die zijn opgeslagen in meerdere on-premise en cloudgegevensbronnen, of dat nu on-premise databases of on-premise servertoepassingen zijn.

Dit is een toonaangevend platform voor het beheer van bedrijfsoplossingen en een suite met webontwikkelingstools die u zowel volwaardige ontwikkelings- als beheertools bieden voor het bouwen van zeer efficiënte, cloudgebaseerde webapplicaties.

PowerApps omvat de volgende services: Business Intelligence Toolkit: met deze service kunt u applicaties, webpagina’s en rapportagefuncties aanpassen en beheren, evenals andere services. Het biedt ook integratiemogelijkheden met andere componenten voor eenvoudige implementatie van applicaties op meerdere applicatieservers. PowerApps Enterprise Portal: De Enterprise Portal is een geïntegreerde portal waarmee uw teamleden kunnen samenwerken en bestanden kunnen delen, de projectstatus kunnen bekijken, nieuwe projecten kunnen publiceren, projectvereisten kunnen beheren, taken kunnen toewijzen, teamrollen en machtigingen kunnen toewijzen, voortgang kunnen volgen, kunnen communiceren met andere teams leden, teamleden beheren, tickets maken, wijzigingen aanbrengen, problemen aanmaken, vereisten bijwerken en bestanden delen.

Er zijn verschillende PowerApps-services waaruit u kunt kiezen, afhankelijk van de specifieke behoefte die u heeft aan een applicatie op maat.

Deze omvatten: Business Intelligence Toolkit: met deze service kunt u applicaties, webpagina’s en rapportagefuncties aanpassen en beheren, evenals andere services. Het biedt ook integratiemogelijkheden met verschillende andere componenten voor eenvoudige implementatie van applicaties op meerdere applicatieservers.

Enterprise Portal: de Enterprise Portal is een geïntegreerde portal waarmee uw teamleden kunnen samenwerken en bestanden kunnen delen, de projectstatus kunnen bekijken, nieuwe projecten kunnen publiceren, projectvereisten kunnen beheren, taken kunnen toewijzen, teamrollen en machtigingen kunnen beheren, voortgang kunnen volgen, kunnen communiceren met andere teamleden , bestanden delen, problemen aanmaken, vereisten bijwerken en bestanden delen.

SharePoint: PowerApps geeft u eenvoudig toegang tot lokale gegevensbronnen, zoals een gegevensopslag, SQL-server, SharePoint-databases en meer. Hiermee kunt u zeer schaalbare datatoepassingen bouwen om gegevens uit externe bronnen te verwerken en op te slaan. voor gegevensmigratie, beveiliging, noodherstel, analyse en samenwerking. rapportage.

Door de PowerApps-toolset voor webontwikkeling te gebruiken, kunt u eenvoudig aangepaste webapplicaties bouwen en implementeren die zijn geoptimaliseerd voor alle platforms, inclusief mobiele sociale netwerken, e-commerce, virtualisatie en native apparaten, waardoor het gemakkelijker wordt om de juiste set van oplossingen voor uw specifieke bedrijf. Bezoek ons ​​voor meer informatie ict specialist friesland over deze en andere diensten.