Bouw Francis Ramirez  

Tips om een zelfstandige aannemer te worden

aannemer

Tips om een zelfstandige aannemer te worden

Aannemers worden vaak omschreven als onafhankelijke contractanten, consultants, zelfstandigen of gewoon onafhankelijke contractanten. Ondanks het label zijn ze echter bijna altijd hetzelfde in de wet, inclusief de aanduiding van een aannemer, zelfs als het gaat om Amerikaanse federale belastingwetten. In ieder geval moet iedereen die een aannemersbedrijf heeft of in dienst heeft zich bewust zijn van de voordelen van het hebben van een bestaande belastinguitgestelde structuur. Dergelijke constructies zijn bedoeld om een aannemer of zijn gelieerde ondernemingen te behoeden voor het onmiddellijk betalen van belastingen wanneer ze persoonlijk in dienst treden bij een klant. Deze aannemers hebben namelijk nog niet de belastingvrije drempel bereikt die inhoudt dat ze na het bereiken van de 50-jarige leeftijd in de meeste gevallen direct belastingplichtig worden voor de inkomstenbelasting.

Belastingvoordelen voor aannemers zijn er in twee soorten Bouwbedrijf Hop aannemer amersfoort. De eerste is een op de werkgever gebaseerd voordeel waarmee contractanten kosten kunnen aftrekken die verband houden met persoonlijke diensten die door een dergelijke persoon worden geleverd, zoals kantooronderhoud en andere professionele vergoedingen. Het tweede type belastinguitstel komt van de persoonlijke bezittingen van een onafhankelijke contractant, die alles kunnen omvatten, van een voertuig tot bankrekeningen, aandelen en obligaties. Met beide soorten uitgestelde belastingverplichtingen moet rekening worden gehouden bij het berekenen van mogelijke salarisverplichtingen aan potentiële werkgevers. Als zodanig moeten aannemers goed geïnformeerd zijn over de fiscale prikkels die kunnen worden verkregen via de loonvoorbereidingsdiensten van hun werkgevers, evenals over de voordelen die zij kunnen genieten onder hun eigen niet-werkgeversstructuren.

Tips over hoe u een onafhankelijke aannemer kunt worden, zijn ook nuttig voor kleine bedrijven die aannemers in dienst willen nemen, vooral voor bedrijven die algemene reparaties en onderhoud nodig hebben. Ook hier zijn tips over hoe u een onafhankelijke aannemer kunt worden belangrijk om in gedachten te houden bij het bepalen of een klein bedrijf het zich kan veroorloven om een aannemer in te huren of niet. Enkele van deze tips zijn:

Link naar de website: https://www.bouwbedrijfhop.nl/