Pasta saus
General Francis Ramirez  

Hoe u pasta droog genoeg maakt om te eten

Droge pasta is een populair type gerecht dat meestal wordt gemaakt met tarwemeel van tarwe of eieren gemengd met water en tot dunne vellen gevormd en gekookt door bakken of koken.

Op veel plaatsen in Italië wordt een pizza beschouwd als een droge pasta, ook al zijn de basisingrediënten doorgaans verschillend (bijv. Tomatensaus in plaats van tomatenpuree, enz.). In Milaan bijvoorbeeld, kan een pizza die met een rode saus wordt geserveerd, heel goed spaghettisaus bevatten. Wanneer we naar Pasta verwijzen, wordt de algemene term vaak gebruikt om te verwijzen naar de eigenlijke noedels, die vezelig of taai kunnen zijn. De pasta zelf is niet zoet, maar heeft eerder een milde, nootachtige smaak.

Er zijn verschillende manieren om pasta droog te maken.

Als je ervoor kiest om je noedels te koken door ze in water te koken, zorg er dan voor dat het kokend water is dat je hebt meegebracht net voordat je met het kookproces begint. Dit zorgt ervoor dat de noedels niet aan elkaar plakken en tijdens het kookproces stijf blijven.

Er zijn twee verschillende methoden om pasta droog te maken. Bij één methode heb je een keukenmachine, een voedselweegschaal (vergelijkbaar met een weegschaal van banketbakkerswerk), een houten of stalen kom, een deegroller en een mes nodig. Bij een andere methode heb je een keukenmixer nodig (die lijkt op een deegpeddel), een houten of stalen kom, een deegroller en een mes. Naast dit gereedschap kan er wat extra keukengerei nodig zijn, zoals een koekenpan met antiaanbaklaag, een houten lepel, een rubberen mes en een koekjesvorm. De langere kooktijd is het resultaat van langere kooktijden met betrekking tot de kooktijd die nodig is voor de noedels.

Kook eerst de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Als u klaar bent, laat u ze uitlekken. U kunt het deeg vervolgens bereiden door het deeg op een vlakke ondergrond uit te rollen. Het is belangrijk om met dit proces te beginnen door het deeg uit te rollen tot het dezelfde dikte heeft als de dikte van een koekjesvorm.

Voor de tweede stap heb je een koekenpan met antiaanbaklaag, een houten of stalen kom, een deegroller, een mes en een eetlepel olijfolie nodig. Begin met het uitrollen van het deeg tot ongeveer vijf centimeter dik. Als het deeg klaar is, draai je het om en maak je het weer plat zodat het dezelfde dikte heeft als de originele koekjesvorm. Leg vervolgens de platte pasta over de koekjesvorm en draai hem om. Als de pasta volledig bedekt is met pasta, bedek je hem met het resterende mengsel en zet je hem in de oven op 350 graden.

Als u klaar bent om te koken, vergeet dan niet om de Pasta aan de ene kant goed te laten koken en de andere kant een beetje open te laten. Kook de pasta totdat deze naar de opening van de oven begint te glijden. Zodra de pasta zijn bestemming heeft bereikt, haalt u hem uit de oven en laat u hem afkoelen. Als de pasta eenmaal is afgekoeld, kunt u deze met een mes en een pizzasteen in kleine stukjes snijden. Dit eenvoudige pastarecept is er een die je niet wilt missen!

 

 

 

Krijg meer informatie: https://novusventus.shop/