Italiaanse pasta
food Francis Ramirez  

Italiaanse pasta – een stapsgewijze handleiding

Als je op mij lijkt, heb je Italiaanse pastarecepten in je hoofd en wil je ze echt thuis maken. Er zijn zoveel manieren waarop je kunt leren hoe je thuis pasta kunt maken, en deze tien pittigere Italiaanse pastarecepten zijn degene die je moet kennen.

Voor het vlees kun je het marineren in witte wijn of balsamicoazijn. Als u rood vlees gebruikt, wilt u misschien uien, knoflook, lente-uitjes of champignons aan uw marinade toevoegen.

Als je noedels gebruikt, voeg dan meer water toe dan normaal, zodat de pasta sneller kookt.

U kunt eventueel wat Parmezaanse kaas, gedroogde kruiden en zelfs Parmezaanse kaas toevoegen. Als je pasta gebruikt die bevroren is of van bloem is gemaakt, is het gemakkelijker om deze te bakken – zolang je hem maar bedekt totdat hij gaar is.

Als u pasta gebruikt die niet van bloem is gemaakt, kunt u verse ingrediënten toevoegen, zoals spinazie, snijbiet, kerstomaatjes en peterselie. Bedenk wel dat het koken van pastasaus soms rommelig kan zijn, dus zorg dat je wat keukenpapier bij de hand hebt om ze daarna op te ruimen.

Als je geen authentiek pastarecept hebt, kun je altijd een in de winkel gekochte of zelfgemaakte pasta gebruiken.

Als je voor deze route kiest, zorg er dan voor dat je pasta kiest die veel eieren bevat, want dat is het hoofdingrediënt in Italiaanse recepten. Als je niet de juiste soort vindt, kan het een zware uitdaging zijn om iets goeds te maken!

Als je het moeilijk vindt om het op de traditionele manier te maken, kun je het altijd bij een restaurant bestellen. Er zijn veel restaurants in New York City die pasta verkopen, evenals vele. Ze hebben natuurlijk veel meer opties en nog veel meer toppings.

Authentiek Italiaans eten hoeft niet duur te zijn. Als je Italiaanse producten gaat kopen, zorg er dan voor dat het producten van hoge kwaliteit zijn die gemaakt zijn van verse ingrediënten.

Ik denk dat het eigenlijk best makkelijk is om thuis je eigen Italiaanse pasta te maken en er de hele tijd van te genieten. Het moeilijkste is om te beslissen wat je als eerste gaat maken!