All Francis Ramirez  

Hoe u wat golven kunt kopen en zien hoeveel ze in prijs zullen stijgen!

Hoe u wat golven kunt kopen en zien hoeveel ze in prijs zullen stijgen!

De beste manier om bitcoins te kopen is met een service waarmee u kleine hoeveelheden tegelijk kunt kopen. Er zijn veel websites online die dergelijke diensten aanbieden. Maar er zijn een paar dingen waar u rekening mee moet houden wanneer u beslist welke website of service u wilt gebruiken.

bitcoin kopen

Zorg er eerst voor dat ze de wisselkoers kunnen ondersteunen die nodig is om uw specifieke type valuta te kopen en verkopen. De meest gebruikelijke manier om dit soort valuta te kopen, is met een internetsite die u in staat stelt deze te "kopen" met bijvoorbeeld een creditcard bekijk. Maar sommige sites kunnen dit niet en zullen u in plaats daarvan vragen om via een portemonnee te kopen, of anders via een ander soort betalingsmechanisme (zoals PayPal bijvoorbeeld). Dit soort betalingssystemen zijn gevoeliger voor storingen en onregelmatigheden dan die welke rechtstreeks via een website gaan.

Het is ook belangrijk om op te merken of de website of service waarmee u uw bitcoins koopt, zijn services bijhoudt. Als de website een paar maanden offline is geweest, of als je een groot aantal negatieve recensies ziet, is de service waarschijnlijk niet zo betrouwbaar als hij zou kunnen zijn. Koop daarom uw bitcoins op een plaats die de service regelmatig in de lucht houdt en ook garanties biedt voor de wisselkoers en bescherming tegen fraude en hackers. In sommige gevallen wilt u misschien zelfs uw bitcoins rechtstreeks van het bedrijf kopen, omdat de wisselkoers op de site mogelijk niet stabiel blijft; dit geldt vooral als er iets gebeurt dat de wisselkoers tussen verschillende valuta beïnvloedt.

Link naar de website: https://bitcoinmeester.nl/