General Francis Ramirez  

De voordelen van eten op foodtrucks in New York City

Foodtrucks zijn al tientallen jaren een steunpilaar in de wereld van street dining. Al decennia lang hebben ze een reputatie opgebouwd als een goedkope manier om te genieten van lekker eten tijdens buitenevenementen. Maar recentelijk hebben ze ook een reputatie opgebouwd als een innovatieve manier om heerlijk eten aan te bieden op professionele evenementen waar high-end fijnproevers worden getrakteerd op kwaliteit en service van wereldklasse. De opkomst van foodtrucks valt samen met de opkomst van mobiele horecabedrijven en door deze dynamische verandering worden ze een belangrijke kracht in de horeca. Als je overweegt om een mobiel cateringbedrijf in te huren om je te helpen bij het organiseren van een succesvol evenement, dan is het boeken van een foodtruck via ToetToetFood een slimme zet die niet alleen de opkomst van je evenement kan vergroten, maar je ook geld kan besparen.

Traditioneel zijn foodtruckchefs gespecialiseerd in een bepaald type keuken. Dankzij de groeiende belangstelling van vandaag voor mobiele catering, hebben de meeste cateringbedrijven in het hele land gebruik gemaakt van de charme van foodtrucks door draagbare foodtrucks te sturen om speciale keukens te bereiden en te bezorgen die speciaal voor hen en hun gasten zijn gemaakt. Sommige van deze gespecialiseerde cateraars bieden keukens aan voor zeer specifieke soorten mensen zoals senioren, kinderen of stellen die gaan trouwen. Omdat er verschillende vrachtwagens beschikbaar zijn, is er een flexibiliteit in de prijsstructuur waardoor u uw gasten maaltijden kunt aanbieden die binnen hun budget vallen, terwijl u toch de kans krijgt om een publiek te bereiken dat mogelijk buiten uw normale klantenbestand valt.

Een ander voordeel van het inzetten van foodtrucks voor cateringdiensten is dat de vrachtwagens het eten vrijwel direct beschikbaar stellen aan gasten. De gasten hoeven tijdens het wachten op de hoofdattractie niet te wachten op een tafel of een bediende om hen te helpen bij het vinden van de juiste maaltijd. Hierdoor kunt u zich concentreren op het hosten van het evenement en de gasten de best mogelijke ervaring bieden zonder de extra stress van het planningsproces.

Misschien wel het grootste voordeel van foodtrucks is de mogelijkheid om overal een publiek te trekken. Terwijl foodtrucks van restaurant naar restaurant reizen, halen ze nieuwe klanten naar uw evenement en genereren ze nieuwe potentiële klanten voor de rest van uw menu door mond-tot-mondreclame van degenen die hun tarief proeven. Foodtrucks hebben het zelfs mogelijk gemaakt dat sommige restaurants hun menu’s hebben uitgebreid met items die normaal niet voorkomen op een diner- of cafémenu. Hierdoor konden restaurants hun klantenbestand uitbreiden en tegelijkertijd nieuwe inkomstenstromen creëren.

Hoewel dit voor sommige mensen misschien vreemd in de oren klinkt, beginnen veel mensen in de horeca te genieten van de voordelen van mobiele catering, omdat ze hiermee nieuwe soorten menu’s en menu-opties kunnen aanbieden om aan de voedingsbehoeften van hun gasten te voldoen. In New York City heeft het ministerie van Volksgezondheid bijvoorbeeld strikte regels over wat voedsel wel en niet aan klanten mag worden aangeboden. Degenen met dieetbeperkingen worden soms weggestuurd van restaurants wanneer ze eten aangeboden krijgen van een van de meer populaire cateringtrucks. Door een breed scala aan voedsel van verschillende vrachtwagens aan te bieden, kunnen mensen met dieetbeperkingen nog steeds genieten van lekker eten terwijl ze de voedingsrichtlijnen van de stad volgen.

Een van de meest populaire voedingsmiddelen op veel foodtrucks in New York zijn hotdogs. Hoewel hotdogs meestal worden gezien als een heerlijke traktatie die wordt aangeboden vanuit een hotdogkar op een straathoek, zijn die karren ook overal in de stad te vinden met heerlijke proeverijen uit verschillende Aziatische keukens. Degenen met een zoetekauw zullen genieten van de gelegenheid om te dineren in een hotdogkar of kiezen uit het uitgebreide menu dat wordt aangeboden bij veel cateraars in New York, waaronder Chinees, Japans, Indiaas, Kebab, Mexicaans en Thais. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in dineren naast de grill, zorgt een foodtruck voor dit deel van de bevolking voor een opwindende en heerlijke ervaring.

Bezoek voor meer informatie hun website op toettoetfood.nl