General Francis Ramirez  

Creëer diamanten kunst door middel van diamanten schilderijen

Creëer diamanten kunst door middel van diamanten schilderijen

Diamant schilderij foto Borduurpakketten Diamond Painting Foto zijn de beste tools voor kruissteek, kinderen en volwassenen, dit zijn kits die alles bevatten wat je nodig hebt om je eigen kunstwerk te maken. U kunt de kit op verschillende manieren gebruiken, variërend van het maken van een Diamond Painting-afbeelding, Cross Stitch Artwork of Diamond Embroidery Patterns, Diamond Photo Gift, Diamond Wall Decorations, Diamond Plaque en Diamond Larger Combinations. Deze kits worden geleverd met veel verschillende maten en afmetingen om ze geschikt te maken voor allerlei soorten projecten. Elke kit bestaat uit een groot formaat (aque) en een kleiner formaat (platen). U hoeft geen ervaren kunstenaar te zijn om te werken aan Diamond Painting-afbeeldingen voor kruissteek of diamantgeborduurde patronen, met de juiste instructies kunt u prachtige kunstwerken maken.

Voor dit soort werk moet je beginnen met een klein canvas in verschillende formaten en het formaat kiezen waar de geschilderde foto in past. . Je kunt je canvas ook decoreren met kralen, gekleurde draden om diepte aan je foto te geven. Gebruik een raster om de grootte van uw canvas af te meten waar u moet beginnen met naaien, en koop dan enkele van de beste zelfklevende zalven / gels die u online kunt vinden (schilderijen vervagen na verloop van tijd en houden niet goed stand om te verwarmen), of gebruik de op water gebaseerde degenen die worden aanbevolen door de fabrikant van de kit. Sommige kits worden geleverd met een speciale dry rub die u kunt gebruiken om de afbeeldingen te verzegelen en overspray te voorkomen.

Bij het bouwpakket heb je een potlood, een stift en een schaar nodig, om je tekening te maken, zet je eerst de afbeelding op het canvas in de originele positie, zodat je weet waar je je volgende stuk wilt neerzetten. Met behulp van de dry rub kun je beginnen met schilderen in het ontwerp dat je hebt gekozen, met behulp van de kleine scherpe naalden die je bij de kit ontvangt. Vergeet niet om langs de randen te trekken met de dry rub voordat u gaten opvult. Schuif vervolgens met de kleine scherpe naald de naald voorzichtig door de verf en in de luchtgaten. Zorg ervoor dat het ruitpatroon niet zichtbaar is als je je foto naderhand retoucheert.

Klik hier om meer te lezen: https://www.mythofasia.nl/