General Francis Ramirez  

Bouw vertrouwen op bij uw klanten voor uw succes

U hoeft geen juwelier van wereldklasse te zijn om u aan te sluiten bij het groeiende aantal mensen dat ervoor kiest om hun eigen online winkel te starten. Het enige wat je nodig hebt is een computer met internettoegang en je kunt nu beginnen met het verkopen van je handgemaakte items via het World Wide Web. Ik ben altijd al een fan geweest van handgemaakte sieraden, dus toen ik voor het eerst met mijn online bedrijf begon, wist ik dat er een enorme markt zou komen voor wat ik verkocht. Het is absoluut een van de gemakkelijkste bedrijven om mee te beginnen en alle bijbehorende kosten zijn zo minimaal. Ik zal enkele van de voordelen met u delen om uw eigen baas te worden door uw eigen handgemaakte sieraden online te verkopen.

 

Het grootste voordeel van het opzetten van uw eigen online bedrijf zoals L’Avenue Fashion & Shoes is dat u de volledige controle over uw bedrijf heeft. Als je voor iemand anders werkt, ben je op elk moment in de ban van degene die dat bedrijf runt. Dit omvat ook als die persoon zich buiten het land of in een ander deel van de wereld bevindt. Deze luxe heb je niet met je eigen My Jewellery Shop omdat je deze vanuit huis runt. Dat betekent dat u uw eigen uren kunt bepalen, zo hard of zo weinig kunt werken als u wilt en dat u de producten kiest die u wilt verkopen.

 

Als u een eigen website heeft, bereikt u veel meer potentiële klanten. Mensen zullen eerder bij u kopen omdat ze weten dat u de eigenaar bent. Bovendien kunt u meteen alle verzoeken van klanten afhandelen. De meeste traditionele retailers komen er nooit aan toe om klachten van hun klanten te behandelen. U kunt ze eenvoudig een e-mail sturen en ze in de wacht zetten terwijl u op zoek gaat naar een vervangende leverancier of vragen over uw winkel beantwoordt. Zo blijven uw kopers tevreden, wat altijd goed is.

 

Er is ook de kwestie van het verlagen van de operationele kosten. Traditionele retailers geven veel geld uit aan het in dienst nemen van werknemers die rechtstreeks met hun klanten werken. Door uw online bedrijf te runnen, heeft u maar één werknemer nodig. Dat is een enorm voordeel ten opzichte van een storefront, waar veel transacties tegelijkertijd plaatsvinden. Als u hoogwaardige producten verkoopt, kan dit zich vertalen in grote besparingen voor uw bedrijf.

 

Ten slotte is er nog een ander voordeel dat verder gaat dan het voor de hand liggende. Ook al verkoopt u goederen online, de meeste mensen zullen nog steeds kunnen vertellen dat u een echt bedrijf bent. Er zullen altijd mensen zijn die uw site bezoeken, maar het zal een kleiner percentage zijn van het totale aantal klanten dat dat wel doet. Als u sieraden online verkoopt, heeft u altijd dat kleine percentage klanten dat automatisch weet dat u legitiem bent. Met een winkelpui krijgt u dit voordeel niet.

 

My Jewellery Shop bestaat al enkele jaren en heeft veel succes gehad. Naast het vergroten van onze voorraad en het verhogen van de winst, hebben we ook een gestage groei ervaren in het aantal klanten dat ons nu voldoende vertrouwt om iets bij ons te kopen. Dit is iets dat niet alle winkeleigenaren kunnen garanderen, wat het runnen van een succesvol bedrijf nog moeilijker maakt. Als u wilt dat uw online bedrijf zich onderscheidt van de massa, moet u vertrouwen opbouwen bij uw klanten.

Kijk voor meer informatie op https://www.lavenue.nl/