Verbouwen Francis Ramirez  

10 tips voor het ombouwen van uw radiator

radiator conversie

10 tips voor het ombouwen van uw radiator

De radiatorombouw moet een van de meest gebruikte methoden zijn om het energieverbruik in onze huizen te verminderen. Dit komt omdat het gemakkelijk kan worden geïntegreerd in de bestaande structuren en de enige grote uitgave die de huiseigenaar in dit opzicht maakt, is de aanschaf van een vereist apparaat. Dit systeem werkt volgens het principe van het leveren van warm water door een verbeterd convectieproces tussen het verwarmde buitenoppervlak van de radiator en het interieur van de kamer of het huis. Dit artikel geeft je 10 tips voor het verbeteren van je radiatorombouw – oven.

De eerste tip behandelt de basisinstallatie van het systeem. U moet ervoor zorgen dat het verwarmingssysteem dat u in de kamer hebt geïnstalleerd, de juiste is verwarming ombouw magneet. De warmtebronnen moeten zodanig zijn dat ze geen enkele vorm van vervuiling in de binnenatmosfeer veroorzaken. Radiatorunits moeten op de juiste locaties worden geplaatst om de warmteafgifte te maximaliseren en de verliezen die optreden tijdens het proces van radiatorgeleiding tot een minimum te beperken. Het is belangrijk om het zo te plaatsen dat het naar de buitenkant van de ruimte gericht is waar de radiator komt te staan.

Een andere belangrijke tip voor het verbeteren van de warmteafgifte in de kamer is om de grootte van de ventilatieopeningen in de kamer te regelen. De ventilatieopeningen moeten zodanig zijn dat ze de opgewarmde ruimtelucht naar de buitenomgeving leiden zonder deze terug de ruimte in te laten. Dit doet u door het openen en sluiten van de ontluchtingskanalen aan te passen. Om de temperatuur van de kamerlucht verder te verbeteren, kunt u ventilatoren of raamunits gebruiken om de verwarmde lucht door de kamer te laten circuleren.

Voor meer info klik je deze site aan: Radiatorombouw op maat