Verbouwen Francis Ramirez  

10 tips voor het monteren van radiatorbekleding thuis

10 tips voor het monteren van radiatorbekleding thuis

Radiatorbekleding is een uitstekende manier om een radiator in uw huis te verbergen en een moderne, stijlvolle toets toe te voegen. Hoewel de warmtebron zeer functioneel is, zijn radiatoren niet erg stijlvol en kunnen ze een doorn in het oog zijn in elk interieur. Dit type randen verbergt het lelijke element en helpt u toch energie te besparen. Het assortiment kantenproducten van CanDo is verkrijgbaar in verschillende maten, wat de installatie eenvoudig maakt. De zwarte bekleding van CanDo heeft een eigentijds, maar toch klassiek design.

 <a href=radiatorbekleding optimistisch thuis”>

Het proces voor het plaatsen van een nieuwe radiatorbekleding is relatief eenvoudig en kan door elke huiseigenaar worden gedaan. Het enige wat u hoeft te doen is de breedte en lengte van de buis te meten en de plaats van de opening te markeren. Dan ben je klaar om het materiaal te kopen! De volgende stap is om de MDF-plaat op maat te snijden voor de afmetingen van de radiator. Als alternatief kunt u een decoupeerzaag gebruiken om het op de exacte afmetingen van de radiator te zagen.

Om de hoes te installeren, moet je de ruimte aan de voor- en zijkanten van de radiator nauwkeurig opmeten. Zorg ervoor dat er aan elke kant van de hoes een overhang van een halve inch overblijft voor de voeten en vinnen van de radiator. Breng vervolgens met een schrijver de contouren van de muurplint over op de blokken. Gebruik vervolgens een decoupeerzaag om de vorm van de voorkant en zijkanten uit te snijden.

Voor meer informatie zie: Radiatorombouw op maat